Introductieworkshop / Deepdive

Cyber security

De wereld  van cybersecurity is complex en als je de kenners moet geloven lijkt het soms wel dat je met alle (financiële) middelen nog steeds niet ‘cyber secure’ bent. Tijdens de workshop verkennen we op een leuke manier het security landschap en brengen de risico’s in kaart. Dit doen we onder leiding van security specialisten.

 

Inhoud van de workshop

Deze serious game toont jou en je collega’s het belang van cybersecurity aan de hand van een businessscenario. Tijdens de game krijgt iedereen een eigen rol binnen de board met eigen doelstellingen. Door het doen van verstandige investeringen moet je samen in een paar spelronden je winst en reputatie verbeteren. Je gaat met elkaar in gesprek om te bepalen welke meetregelen er genomen moeten worden. Neem je een verkeerde beslissing dan kunnen cyberaanvallen impact op je winst en imago hebben.

Aan het eind van de workshop stel je samen vast wat je kunt leren voor je eigen bedrijf, en denk je aan de hand van een risk appetite na over de gevaren die je loopt. Ben jij het meest succesvolle bedrijf?

Locatie en tijd

De workshop kan op elke locatie worden gegeven maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor de hele ochtend of middag en hebben zo ruim de tijd om de risico’s en impact voor jouw organisatie in kaart te brengen.

Voorbeeld programma

08:45 of 12:00 // Aankomst met koffie of lunch
09:00 of 13:00 // Rondleiding Innovation Dock
09:30 of 13:30 // Start Cybersecurity workshop
10:00 of 14:00 // Boardroom game
10:30 of 14:30 // Risk Appetite
12:30 of 16:30 // Presentatie ideeën en actiepunten
13:00 of 17:00 // Lunch of borrel

Toppings on top of toppings

Maak je bezoek af met een rondleiding, lunch of watertaxirit