Introductieworkshop / Deepdive

Machine Learning

Machine Learning is tegenwoordig een veelgehoorde term. En dat is niet voor niks: ontwikkelingen in de laatste tien jaar zorgen ervoor dat computers steeds meer taken kunnen overnemen die voorheen alleen door mensen gedaan konden worden. En dat kunnen ze nauwkeuriger, sneller en 24/7.

 

Inhoud van de workshop

Neem in de Machine Learning workshop je bedrijf of team mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Na een theoretische inleiding ga je zelf aan de slag met de AIY Vision Kit van Google om uit te vinden waar je allemaal rekening mee moet houden als je Machine Learning wil toepassen binnen je eigen processen. Onder begeleiding van onze facilitators denken we vervolgens samen na over wat Machine Learning voor jouw bedrijf kan betekenen. De beste ideeën werken we uit tot actiepunten waar we de volgende dag al mee kunnen starten. In de verdere uitwerking kan je rekenen op hulp van onze partners. Zo maak je op een laagdrempelige en praktische manier kennis met alle stappen die je moet zetten om Machine Learning toe te passen binnen je eigen organisatie.

Locatie en tijd

De Machine Learning workshop kan op elke locatie worden gegeven, maar het is het leukst om hem bij ons in het Innovation Dock te doen. We nemen hiervoor een hele ochtend of middag, waarbij we genoeg tijd hebben voor theorie en praktijk.

Voorbeeld programma

08:45 of 12:00 // Aankomst met koffie of lunch
09:00 of 13:00 // Rondleiding Innovation Dock
09:30 of 13:30 // Start Machine Learning Workshop
10:00 of 14:00 // Aan de slag met AIY Vision Kit
10:30 of 14:30 // Creatieve sessie
12:30 of 16:30 // Presentatie ideeën en actiepunten
13:00 of 17:00 // Lunch of borrel

Toppings on top of toppings

Maak je bezoek af met een rondleiding, lunch of watertaxirit